tisdag 25 augusti 2009

Konstaktion mot Irans ambassad

Hej!

Jag skriver för att det nu är brådskande.



Två kilometer från mördarnas ambassad. Det går faktiskt att befinna sig på den platsen i Sverige. Hur konstigt det än låter. För att verkligen peka ut platsen så finns det där numera också ett verk med titeln, 2km till mördarnas ambassad.

Det är så illa att det även finns många andra platser i Sverige som ligger två kilometer från mördares ambassader. Men det här verket pekar ut vägen mot den islamiska republiken Irans ambassad på Lidingö. Under tiden som iranska ambassadörer badar i poolen på ambassadsområdet dödar den islamiska regimen människor som vill ha rätten att säga vad de vill. Det går inte med säkerhet att säga hur många människor som den islamiska regimen mördat efter valet. Mellan 50-60, över flera hundra eller 20 om regimen själv får bestämma. Vi har tyvärr med största säkerhet inte sett slutet på den iranska regimens brutalitet mot sina invånare och deras dröm om frihet.

Jag är en oberoende konstnär som arbetar under pseudonymen Massan kritisk. För att få högupplösta bilder maila mig så ordnar jag det. Adressen är ibland också massankritisk@live.com.

Mvh

Massan kritisk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar